Manins stunder: Dansar bland stjärnor o moln

Vi lever våra liv i ett virrvarr av tankar, känslor och drifter. Låter dom oftast styra för att ibland ta ett hårt grepp om min nacke o stoppa galenskaperna, ta det lugnt o låta kroppen vila, sinnet vila. Fokus på allt positivt, lägger inte energi på det negativa. Samma gäller livet i stort, beslut som ska fattas, planer att göras.. Istället valt att planera livet så lite som möjligt. Fatta så få beslut som möjligt o bara flyta med.. säga ja istället för kanske, vet ej, inte fundera så mycket utan bara säga Ja till livet. Ställer mig frågan “varför inte” o snurrar vidare.

Har upplevt så mycket underbart genom att just inte tänka efter. Så många underbara möten, stunder av extas o lycka. Så många skratt, sena nätter, långa dagar, dans, hopp o spring, fantastiska människor, upplevelser.. Har i livet hamnat någon helt annanstans än jag gjort om jag skulle gjort, om jag tänkt efter, planerat o funderat. Om någon hade berättat för 10år sedan vart jag skulle vara idag så hade jag skrattat dom rakt i ansiktiktet – aldrig!

Det bästa är att jag inte skulle byta ut något av alla “icke-val” jag gjort i mitt liv. Hade aldrig kunnat planerat mig dit jag är idag, så tur att jag slutade planera i tid 🙂

Advertisements

About Chilli

En mer än lovligt galen tjej:-) Diagnosen bipolär 1 sedan några år efter ett liv av upp och nergångar. Mer upp en ner som tur är men samtidigt inte. Shit vad galna saker jag gjort när jag trott att jag var "gud". Dumma påhitt men också äventyr att minnas hela livet.
This entry was posted in Dravel and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s