Libertine: Du galning, kaosets skapare – du finns redan i mitt bröst

Du anti-hero, svart som sotet dansar du undan solen med ett illvilligt skratt i din hals. Du narcissismen fulländad, inte så du skiter i andra. Folk runt om dig betyder bara ingenting, förbrukningsvaror på sin topp. De ska roa dig, ge dig det du behöver.. kan vara pengar, pulver, piller, kläder, sprit, mat, cigg o annat bra att ha.

De använda slängs bort på vägen men nya hungriga vill in i din flock. Du har karisma, ansikte som var den av guld o det där vackra falska leendet på dina läppar, leker där vackra lögner slipprar fram.

I allt det vackra finns här även det fula, elaka.. du säger det få vågar.

Galen, vacker o excentrisk. Det som lockar de andra till dina fötter. Du lyfter galenskap till nya nivåer o äventyren du skapar kan hamna var som. Vart som, hur som.. någon död, någon inlåst.. eller så vaknar de bara på varandra på något golv.

Men vad gör väl det hur det slutar säger du med din förföriska röst. “Dör gör vi alla, men innan dess skapar vi det kaos världen förtjänar. Galet skrattandes, kyssandes, levande, lekande, utan samvetskval. Det är upp till alla andra – pateter, låt dom hålla på med dumheter som samvete, oro o  ångest i sitt bröst”

– Kom så går vi o kysser stjärnorna i natt. Let’s have fun baby! It’s going to be a hell of a ride

Advertisements

About Chilli

En mer än lovligt galen tjej:-) Diagnosen bipolär 1 sedan några år efter ett liv av upp och nergångar. Mer upp en ner som tur är men samtidigt inte. Shit vad galna saker jag gjort när jag trott att jag var "gud". Dumma påhitt men också äventyr att minnas hela livet.
This entry was posted in Dravel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s